Cautare

5611 de rezultate pentru "numar de telefon gratuit pe mobil orange" (2.76 secunde)
8 aplicatii cu care sa incepi pe un iPhone nou Bun, ti-ai luat un iPhone, dar de ce sa nu-l folosesti la capacitatea lui maxima ! Mai jos gasesti aplicatiile care nu trebuie sa lipseasca de pe nici un iPhone. Adobe Reader (gratuit) Cel mai cunoscut cititor de PDF-uri.
Cum sunt rasfatati angajatii Google in campusul din California Pentru ca angajatii sa se simta cat mai bine la locul de munca, Google si-a amenajat sediul central din Mountain View, California, intr-un mod special.
Pentru ca ne-am obisnuit cu totii sa folosim aplicatiile de birou ale celor de la Microsoft, am cautat 5 moduri prin care sa rulam Microsoft Office gratuit. ... Cei mai multi dintre noi folosim insa Word, Excel si PowerPoint de prea multi ani incat sa ne dezobisnuim.
Noul sistem de operare Windows 10 poate fi descarcat si instalat gratuit (Sursa: ... Microsoft renunta la pretul cerut pentru licenta sistemului de operare. Cea mai noua versiune, Windows 10, este gratuit la descarcare pentru oricine. Ce este nou, aflam de la Iulian Atanasoae, student la informatica, invitat la iLikeIT.
A fost lansata noua versiune care e mai rapida, mai simplu de utilizat si care arata si mai bine. Ubuntu este un sistem de operare bazat pe Linux pentru computerele personale, servere si netbook-uri. Ubuntu este rapid, arata bine, este disponibil gratuit si intotdeauna va ramane astfel.
Jurnalistii vor beneficia de PARCARE GRATUITA si acces liber la teatre, in Bucuresti Jurnalistii vor avea acces gratuit, pe baza legitimatiei, la programele institutiilor publice de cultura de interes local din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, potrivit unei hotarari adoptate luni de consilierii generali ai Capitalei.
DeCeNews - Testul Papanicolau, gratuit pentru femeile intre 24 si 65 de ani Testul Papanicolau poate fi facut gratuit de femeile din Romania, daca au intre 24 si 65 de ani. Putine femei stiau acest lucru, acestea avand nevoie doar de o trimitere de la medicul de familie.
Pacientii cu afectiuni autoimune sunt nevoiti sa aloce intre 6 si 22 de zile pe an din timpul lor liber doar pentru indeplinirea formalitatilor impuse de lege si pentru procurarea medicamentelor.
Neregulile savarsite de presedintele PPCD Constanta Liviu Scarlat, prezentate de Garda Financiara, sunt un subiect care merita efortul aprofundarii. Ele sunt complexe, iar cotidianul "Replica" de Constanta vi le prezinta pe larg.
Lansat oficial in Romania la mijlocul anului trecut, la Bucuresti, iar in Craiova la evenimentul "Zilele Ford Oltenia", din noiembrie, Focus ST este disponibil la showroom-ul local Ford in varianta Electric Orange.
Compania Romtelecom a castigat licitatia pentru acordarea unei licente nationale de comunicatii mobile in benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz, cu o oferta siperioara celor facute de NetPoint (controlata de RCS&RDS), Saudi Oger (actionarul Telemobil, operatorul retelei Zapp Mobile) si Tactical Networks AS, un fond de investitii ceh sustinut de producatorul chinez de echipamente de telecomunicatii ZTE.
A mai ramas doar o zi pana la debutul celui mai asteptat eveniment anual din industria cartii, de aproape un sfert de veac, prea repede scurs: Targul International GAUDEAMUS Carte de Invatatura!
A cincea editie a evenimentului are loc sambata, 26 septembrie, la Roaba de cultura din Herastrau si este una dedicata lecturii si tehnologiei.
Dinamo ofera gratuitate doamnelor si domnisoarelor, in perioada 1-8 martie, la sala de fitness! Sambata, 1 martie, de la ora 11:00, va avea loc inaugurarea salii de fitness a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti. Sala se afla pe Stefan cel Mare, nr.
Numarul 13 in numerologie - este un numar negativ sau pozitiv? ... Unii oameni evita sa aiba de-a face cu acest numar, se incuie in casa in zilele de 13, nu cumpara nimic in 13 exemplare, evita scaunul cu numarul 13 la cinematograf si il considera malefic.
Exista zvonuri referitoare la posibila defectare a chip-urilor din interiorul cheilor de masina daca acestea sunt lasate in apropierea telefoanelor mobile sau al televizorului. ... Nissan insa are ceva de spus si indica existenta unui dram de adevar in aceste zvonuri.
Sase aplicatii care te ajuta sa pastrezi secretul relatiei extraconjugale Infidelitatea a devenit mult mai accesibila cu ajutorul a numeroase aplicatii create pentru a ajuta nestatornicii sa se fereasca de suspiciunile partenerilor de viata, scrie "Huffington Post".
Riscul NECUNOSCUT al utilizarii retelelor de socializare Utilizarea retelelor sociale nu provoaca in sine un stres, dar poate amplifica nivelul de ingrijorare fata de problemele apropiatilor, generand un stres"contagios" legat de costul compasiunii, potrivit unui studiu realizat in randul internautilor americani.
Unii deconteaza mai multe zile de cazare decat are un an, altii incarca factura la telefonul mobil cu sute de milioane de lei vechi.
, serviciul de internet mobil, care se adreseaza clientilor, atat persoanelor fizice, cat si companiilor. Oferta comerciala Clicknet Mobile Internet este bazata pe tehnologia CDMA si va fi disponibila in aproximativ 20 de orase din Romania. Astfel, operatorul telecom a afirmat ca vitezele de transfer vor fi pana la 3.
google-analytics.com